GÖNEN KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU BİRARAYA GELDİ i.

22 Ocak 2024

GÖNEN KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU BİRARAYA GELDİ

Gönen Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu 22 Ocak 2024 Pazartesi günü, Gönen Ticaret Odası’nda ortak bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail MUTLU, Kadın Girişimci Kurulu Başkanı Berrin VAR ve kurul üyeleri ile Genç Girişimci Kurulu Başkanı Mert ÖZMEN ve kurul üyeleri katılım sağladılar.

Gerçekleşen toplantıda, iki kurulun ortaklaşa gerçekleştirebileceği projelere ilişkin görüşler değerlendirilerek Gönen’in kalkınması ve gelişmesi için yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail MUTLU, her iki kurulumuzdan gelecek olan proje tekliflerini ilgili mercilere ulaştıracağını ve takipçisi olacağını belirtti.