GÖNEN TİCARET ODASI ANUGA GIDA FUARI’NA HAZIRLANIYOR

30 Mayıs 2019

05 - 09 Ekim 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde, gıda sektörünün en önemli fuarı olarak kabul edilen ANUGA Gıda Fuarı düzenlenecektir.

Odamız tarafından söz konusu fuara 4 - 8 Ekim 2019 tarihleri arasında, KOSGEB destekli, sektör temsilcilerinden oluşan bir grup ziyareti planlanmaktadır.

Gıda endüstrisinin geleceğini belirleyen, yenilikçi fikirlerin, konseptlerin ve ürünlerin sergileneceği ANUGA Gıda Ürünleri ve Gıda Teknolojileri Fuarı, yiyecek ve içecek endüstrisinin en kapsamlı buluşma noktası olup, fuarda fırınlanmış ürünler, tatlılar, pastalar, içecekler, et ve süt ürünleri, dondurma, sağlıklı yiyecekler, hazır yiyecekler, yiyecekleri koruma tekniği, pişirme ekipmanları vs. yer alacaktır.

En son 2017 yılında düzenlenen ANUGA Fuarı, 7.405 katılımcı ve 165,008 ziyaretçi ile gıda fuarları arasında tartışmasız bir numara olduğunu kanıtlamıştır. Tek çatı altında, 10 farklı fuar 284.000 metrekarelik bir alanda, katılımcı ve ziyaretçi firmaların beğenisine sunulacaktır.

Sektöre ait tüm yeniliklerin ve küresel eğilimlerin takip edilebildiği etkinlik, 2019 yılında da zirvedeki yerini korumaya devam edecektir.