GÖNEN TİCARET ODASI GÖNEN’İN MEŞHUR ÜRÜNLERİNİ ANTALYA’DA YÖREX FUARI'NDA TANITIYOR

24 Eylül 2021
Gönen’in meşhur ürünleri Antalya’da tanıtılıyor. İğne oyasından süt ürünlerine, lezzetli etinden çeltiğine Gönen ile özdeşleşen marka değerlerimizi Antalya Fuar Merkezi’nde ülkemize tanıyoruz.

Antalya Ticaret Borsası tarafından yöresel ürünlerin ticarete kazandırılması tüketimlerinin yaygınlaştırılması, katma değerlerinin arttırılması amacıyla düzenlenen bu yıl 11. sinin gerçekleştirileceği YÖREX - Yöresel Ürünler Fuarı 20-24 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenleniyor.

Gönen Ticaret Odası olarak memleketimizin meşhur ürünlerini tanıtmak amacıyla fuarda stant açıyor ve katılım sağlıyoruz. Bu önemli organizasyona sizleri de davet eder ürünlerimizden tatmak için standımıza bekleriz.