GÖNEN TİCARET ODASI TARAFINDAN ANUGA GIDA FUARI’NA ORGANİZASYON

10 Haziran 2019

Gönen Ticaret Odası tarafından 05 - 09 Ekim 2019 tarihlerinde Almanya/ Köln düzenlenecek olan Anuga Fuarı kapsamında yurt dışı iş gezisi programı gerçekleştirilecektir. Anuga Fuarı gıda sektöründe faaliyet gösteren tüm katılımcıları bir araya getirecek bir platform görevi üstlenecektir.

Odamızca söz konusu fuara 4 - 8 Ekim 2019 tarihleri arasında, sektör temsilcilerinden oluşan bir grup ziyareti planlanmaktadır.

Katılımcılar, Gönen Ticaret Odası organizasyonuyla gerçekleştirilecek programa tam uyum ve sektörel uygunluk sağlamak kaydıyla 3.000 TL’ye kadar KOSGEB’den Yurt Dışı İş Gezisi Desteği çerçevesinde destek alabileceklerdir.

KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği'nden faydalanmak için sektörel uyum ve NACE kodu uygunluğunuzun KOSGEB Uzmanınıza teyit ettirilmesi gerekmektedir.

Organizasyona katılacakların 25 Haziran 2019 Salı günü mesai saati bitimine kadar Odamıza kayıtlarını yaptırmalarını rica ederiz.

KOSGEB DESTEK TUTARI

TUR FİYATLARI

TEK KİŞİLİK ODA KİŞİ BAŞI

3.000 TL (yaklaşık)

1.350 EURO

ÇİFT KİŞİLİK ODA KİŞİ BAŞI

3.000 TL (yaklaşık)

1.100 EURO

Not: Schengen vize bedeli fiyata dahil değildir. Vizesi olmayan katılımcılarımızın acenteye evrak ve pasaport teslimi sırasında ilave olarak nakit 130 EURO ödemesi (seyahat sağlık sigortası dahil) gerekmektedir.

Fuarda Sergilenecek Genel Ürünler:

Fırınlanmış ürünler, tatlılar, pastalar, içecekler, et ve süt ürünleri, dondurma, sağlıklı yiyecekler, hazır yiyecekler, yiyecekleri koruma tekniği, pişirme ekipmanları vs.

Fiyata Dahil Olan Hizmetler:

- FlyPgs ile gidiş – dönüş ekonomik uçak bileti
- Gönen – İstanbul arası transfer hizmetleri
- Havalimanı Vergileri
- Düsseldorf’da 4* Otellerde oda kahvaltı konaklama
- Havalimanı – Otel, Otel – Havalimanı transfer hizmetleri
- Tur boyunca fuar transfer hizmetleri
- Dernek Ziyaretleri ve B2B görüşmelerinin ayarlanması

Gönen Ticaret Odası Yetkilisi:
Selim ÇİLTEPE
T | +90 (226) 762 10 91 E | selimciltepe@hotmail.com