“4.ULUSLARARASI TERMAL ve SAĞLIK TURİZMİ ZİRVESİ” GÖNEN DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ GÖNEN ULUSLARARASI TERMAL SAĞLIK KENTİNE DÖNÜŞÜYOR

13 Şubat 2019

 “4.Uluslararası Termal Ve Sağlık Turizmi Zirvesi” nin Danışma Kurulu Toplantısı’nda Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet SELVİ “25-29 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan zirvede yurtiçi ve yurtdışından gelecek olan yatırımcıların bir gün Gönen’de ağırlanması, Gönen’in tanıtımının yapılması konusunda Ticaret Odası olarak her türlü maddi ve manevi desteği sağlamaya hazırız” dedi.

Gönen Yıldız Otel Toplantı Salonu’nda düzenlenen organizasyon kapsamında katılımcılara sağlık turizmi olanakları hakkında Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur GÜNŞEN tarafından yapılan sunumdan sonra Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Başkanı Emin ÇAKMAK, Balıkesir’in Türkiye’nin en fazla termal turizm merkezine sahip ilimiz olduğunu belirterek termal potansiyeli ve turizm yatırım olanakları hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Oturuma, AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz SUBAŞI, Balıkesir Valisi Ersin YAZICI, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai KAFAOĞLU, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin YAKAR ve Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, Gönen İlçe Kaymakamı Faruk BEKARLAR ve diğer İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Oda ve Borsa Başkanları, Termal Tesis sahipleri ile Turizm Acenteleri sahipleri katıldı.

Görsellere Ulaşmak İçin Tıklayınız...!