4.ULUSLARARASI TERMAL VE SAĞLIK TURİZMİ ZİRVESİ'NİN BİR GÜNÜNÜN İLÇEMİZDE DÜZENLENMESİ İÇİN KARŞILIKLI PROTOKOL İMZALANDI

15 Mart 2019

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi tarafından 25-29 Eylül 2019'da Balıkesir'de düzenlenecek 4. Uluslararası Termal ve Sağlık Turizmi Zirvesi'nin Danışma Kurulu toplantısı geçtiğimiz ay ilçemizde gerçekleştirilmişti.

Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ yapmış olduğu açıklamada, 25-29 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “4. Uluslararası Termal ve Sağlık Turizmi Zirvesi’ne” katılacak olan misafirlerin 1 gün Gönen’de misafir edileceğini ve Gönen’in Turizm açısından tanıtımına fayda sağlayacağını ve esnafımız içinde maddi destek olacağını ifade etti.            

Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin YAKAR, ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Planlama Programlama ve Koordinasyon Birimi Başkanı Abdullah Güç arasında 25-29 Eylül 2019 tarihleri arasında Balıkesir’de 5 gün sürecek olan 4. Uluslararası Termal ve Sağlık Turizmi Zirvesi'nin 1 gününün ilçemizde düzenlenmesi için karşılıklı protokol imzalandı.