AHMET SELVİ GÖNEN TİCARET ODASI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKUMA SAATİNE KATILDI.

26 Kasım 2018

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ 26 Kasım 2018 Pazartesi günü Gönen Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde BENGİ projesi kapsamında gerçekleştirilen Okuma saatine katılmıştır.

Daha sonra SELVİ, Elektrik, Yenilenebilir Enerji ve Bilişim alanlarını ziyaret etmiştir. TANAP tarafından onaylanan hem Gönen Ticaret Odası hem de Gönen Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu projeler hakkında proje sorumlusu Hüseyin TÜRKAY’dan gerekli bilgiler almış ve proje kapsamında alınan ekipmanları yerinde incelemiştir. Gerçekleşen bu ziyarette Emniyet Müdürü Ali Haydar KILIÇ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail YILMAZ kendisine eşlik etmiştir.