AK PARTİ BALIKESİR İLİ VE GÖNEN İLÇESİ PARTİ TEŞKİLATINDAN ODAMIZA ZİYARET

27 Şubat 2024
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet AYDEMİR, MHP İl Başkanı Niyazi TUNÇ , Gönen AK Parti Belediye Başkan Adayı Aydemir GÜMÜŞ ,AK Parti Gönen İlçe Başkanı Recai KAHYA ,MHP Gönen İlçe Başkanı Fatih AYDIN ile partilerin İl ve İlçe Teşkilatı odamızı ziyaret etti.
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail MUTLU, Meclis Başkanı Yusuf ÇETİNKAYA ve Odamız Yöneticileri hazır bulundular. Gerçekleşen ziyarette,AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel YILMAZ ve AK Parti Gönen Belediye Başkan Adayı Aydemir GÜMÜŞ Gönen için yapacakları hizmet ve projeler hakkında açıklamalarda bulundular. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail MUTLU nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, başarılar diledi.