AK PARTİ BANDIRMA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CEMAL ÖZTAYLAN, ODAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL MUTLU VE GÖNEN TİCARET BORSASI MECLİS BAŞKANI NAİL ÇALIŞKAN, BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ İSMAİL BOZ'U VE BANDIRMA TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ.

9 Şubat 2024
AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal ÖZTAYLAN, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail MUTLU ve Gönen Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nail ÇALIŞKAN, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü İsmail BOZ'u ve Bandırma Ticaret Borsasını ziyaret etti.
Rektör İsmail BOZ ile Gönen' de yapımı devam eden üniversite binası, açılması planlanan bölümler ve uygulama alanları ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Yapılan görüşmelerde Gönen için verdiği desteklerden dolayı Cemal ÖZTAYLAN' a teşekkür ederiz.