ALIŞVERİŞ FESTİVALİ VE FUAR ÇALIŞMALARI BAŞLADI

27 Ağustos 2021

27 Ağustos 2021 Cuma günü Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ, Meclis Başkanı S. Hasip OSMAN, TOBB Akademik Danışmanı Prof. Dr. Metehan YILGÖR, Soil Point Reklamcılık Şirketi Sahibi Ali Gönen GÖNENDEN ve Artemea Yolu Proje Grubundan Mete DİNÇ bir araya gelerek 2. Gönen Alışveriş Festivali ve YÖREX Fuarı çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

20-24 Ekim 2021 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan Yöresel Ürünler Fuarı’nda Odamız tarafından tutulan stantta sergilenecek olan ürünler ile ilgili görüşüldü. Ayrıca Gönen’in, ticari ve ekonomik hayatına katkı sağlamak, sosyal hayatı hareketlendirmek ve şehre dinamizm katmak amacıyla birincisi Kasım 2019’da düzenlenen ve büyük beğeni toplayarak çevre il ve ilçelerden de birçok kişinin katılım sağladığı Gönen Alışveriş Günlerinin ikincisi için istişarede bulunuldu.