BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN VE CUMHURBAŞKANILIĞI YATIRIM İZLEME OFİSİ’NİN BİRLİKTE ORGANİZE ETMİŞ OLDUĞU DAVETE KATILDIK.

13 Mayıs 2023
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ve Cumhurbaşkanılığı Yatırım İzleme Ofisi’nin birlikte organize etmiş olduğu davete katıldık.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yücel YILMAZ, Cumhurbaşkanlığı Yatırım İzleme Ofisi Başkanı Ahmet Burak DAĞLIOĞLU, AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Ali Taylan ÖZTAYLAN’ın da bulunduğu davete Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail MUTLU, Meclis Başkanı Yusuf ÇETİNKAYA ve Meclis Üyeleri Mustafa TÜMEN, Özcan ÇALIK, İsmail Serkan TARKAN, Ömer Gökhan BAYMAN, Naci Murat PELVAN, Erkan SARI, Burak YETİMOĞLU, Özgür TATAR ,Cengiz ERDEM, Ahmet Salih DİLMAÇ , Hasan ORTA, Öğünç KÜÇÜKKOYUNCU, Erman TÜFEKÇİLERLİ, Eren Can TAYFUR, Ercan DÖNMEZ ve Yiğit GENÇ katıldılar.