BALIKESİR VALİSİ ERSİN YAZICIDAN ODAMIZA ZİYARET

21 Kasım 2018

20 Kasım 2018 Salı günü akşamı Balıkesir Valimiz Ersin Yazıcı, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ, Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN ve odamız yöneticilerinin katıldığı yemekli toplantıda bir araya geldi.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ tarafından Ersin YAZICI’ya, Gönen Devlet Hastanesinde bulunan personel ihtiyacının, Gönen-Manyas yolunda yapılan yol genişletme çalışma inşaatının durması, Aladağ’dan gelen grup içme suyu hattında yaşanan ve Gebeçınar ve civarındaki altı mahalleyi kapsayan içme suyu boru hattında bulunan arıza ve Suçıktı Mahallesinde bulunan içme suyunun döşenen boru hattı ile Gönen’e taşınması sorunları iletildi. Bu sorunlar hakkında hazırlanan dosya Ersin YAZICI’ya başkanımız tarafından teslim edilmiştir.

  

Daha sonra karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen yemekte, kurumların birlik ve beraberlik içerisinde başarılı sonuçlara ulaşabileceğini belirten Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ, oda olarak Gönen ve Balıkesir'e katkı sağlayacak projeleri desteklediklerini belirtti.

 

Ersin Yazıcı ise yemekli bir toplantıda Gönen Ticaret Odası yöneticileri ile beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, becerilerini sürekli geliştirebilen ve hizmet üretme gayesi içerisinde çalışan Gönen Ticaret Odası yöneticilerine ilimizin ve ülkemizin kalkınması adına çalışmalarında başarılar diledi.

 

Gönen Ticaret Odası'nın yapacağı çalışmalar hakkında da bilgi alan Vali Yazıcı, Balıkesir'de ticaret ve sanayinin sürekli gelişim gösteren bir yapıda olduğunu Balıkesir'in gelişen bu potansiyelinin en iyi şekilde değerlendirilerek kentin daha da iyi noktalara gelmesi için elbirliği, işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

 

Gönen Ticaret Odası'nın önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çeken Vali Ersin Yazıcı, "Gönen Ticaret Odasının hizmet üretme noktasında kararlı ve azimli olduğunu görmek bizleri mutlu etmiştir. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Hepiniz ayrı ayrı çok büyük katkılar sağlıyorsunuz. Daha güzel bir Gönen ve Balıkesir için bütün kurumlarla fikir alışverişinde bulunup el ele vererek çalışma gayretindeyiz." dedi.


Görsellere ulaşmak için tıklayınız...!