BİGA FUARINDA TARIM VE ORMAN BAKANI DR. BEKİR PAKDEMİRLİ VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NA İLÇEMİZ YÖRENSEL ÜRÜNLERİNİ TAKDİM EDEREK GÖNEN TİCARET ODASI OLARAK KATILACAĞIMIZ ANTALYA YÖREX FUARI STANTIMIZA DAVET ETTİK

5 Ekim 2021

Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ ve Odamız yöneticileri Mehmet ACAR, Bülent ZENGİNER ve Berrin YETKİN VAR, 1 Ekim 2021 Cuma günü Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan DOĞAN ve Biga Ticaret Borsası Başkanı Mesut OKYAY önderliğinde düzenlenen Biga fuarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir PAKDEMİRLİ ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nunda katılım sağladığı Biga Fuar açılışında Başkan SELVİ, İlçmemiz yöresel ürünlerini takdim ederek Gönen Ticaret Odası olarak katılacağımız Antalya Yöresel Ürünler Fuarına (YÖREX) davetlerini iletti.