"ÇOCUKLARDA GİRİŞİMCİLİK RUHUNU GELİŞTİRME PROJESİ" AÇILIŞINA YOĞUN İLGİ

13 Mayıs 2022
Gönen Ticaret Odası olarak Gönen Belediyesi ve Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 11-12-13 Mayıs 2022 tarihlerinde yapılacak olan ‘Çocuklarda Girişimcilik Ruhunu Geliştirme Projesi’nin açılışı 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü Gönen Şehir Parkı Yıldız Meydanı’nda yoğun bir katımla gerçekleştirildi.

Yoğun ilgi gören açılış, proje ortakları Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi, Gönen Belediye Başkanı Sayın İbrahim Palaz, Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Metin Erbay’ın yanı sıra Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Sayın Süleyman Özdemir, Balıkesir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Mehmet Ali Aşuk, Balıkesir Ticaret İl Müdürü Sayın İlhan PEHLİVAN, , Balıkesir KOSGEB İl Müdürü Sayın Deniz TİMURÇİN, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Abdullah Güç, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlarının katımlarıyla gerçekleştirildi.

Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi’nin açılış konuşmalarıyla başlayan program, protokol konuşmaları ve açılış halkoyunu gösterileriyle devam etti. Açılış gösterileri sonrası protokol tarafından kurdele töreni yapılarak öğrencilerin stantların ziyaret edildi ve madalyaları takdim edildi. Projeye 18 İlkokul ve Ortaokul’dan toplam 300 öğrenci katılım sağladı.
11-12-13 Mayıs 2022 Tarihlerinde 14.00-17.00 saatleri arası devam edecek olan projeye girişimci çocuklarımıza destek olmak için tüm halkımızı Gönen Şehir Parkı Yıldız Meydanı’na bekliyoruz.