GÖNEN 9. TARIM HAYVANCILIK ve GIDA FUARI ÖNCESİ YAPILACAK ÇALIŞMALAR ELE ALINDI

27 Şubat 2019

4-7 Nisan 2019 tarihleri arasında 9’cusu düzenlenecek olan Gönen 9. Tarım Hayvancılık Ve Gıda Fuarı öncesi istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Gönen Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda fuar öncesi yapılan istişare toplantısına Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ, Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN, Renkly Fuarcılık temsilcileri, Taşkıran Turizm Sercan TAŞKIRAN ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Işık ŞENTÜRK katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda SELVİ; Tarım fuarımız sosyo – ekonomik, kültürel, turizm ve ticari anlamda büyük önem kazandı. Tarım Fuarı öncesi fuar yetkileri ile gerçekleştirdiğimiz bu tür toplantılar ile fuarın hem ziyaretçi katılımı noktasında hem de yeni fikirler noktasında bizlere çok ciddi katkı ve destek sunduğunu ve bu kapsamda bu seneki hedefimiz özellikle bölge fuarı olma noktasında ciddi anlamda katılım ve etkinlik gerçekleştireceğiz.” dedi.

Görsellere Ulaşmak İçin Tıklayınız...!