GÖNEN SİVİL TOPLUM PLATFORMU (GSTP) 12.TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

2 Ağustos 2019

Gönen Sivil Toplum Platformu 12.ci toplantısını 01Ağustos 2019 Perşembe günü Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ ev sahipliğinde, Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Gülay SELVİ HANİŞOĞLU katılımıyla Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen toplantıda,  Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ’nin yapmış olduğu açılış konuşması sonrasında, Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Gülay SELVİ HANİŞOĞLU tarafından Gönen Vizyon 2023 kapsamında yapılan çalışmalar ve bu kapsamda 16-17 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilen çalıştayların ilki olan Turizm Çalıştayında gündeme gelen konularla ilgili bilgilendirme ve önümüzdeki ayda yapılacak olan Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Daha sonra, TEMA Vakfı Gönen Temsilcisi Yiğit KORKMAZ tarafından Gönen Çayının Kirliliği hakkında başlatılan imza kampanyası ve yürütülen işlemler hakkında katılımcılara bilgiler aktarıldı. Gönen Sivil Toplum Platformu üyelerinin ortak görüşü ile gerekli mercilere başvuruların yapılması konusunda karar verildi. 

 Görsellere ulaşmak için tıklayınız...!