GÖNEN SİVİL TOPLUM PLATFORMU (GSTP) 8.TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

18 Şubat 2019

Gönen Sivil Toplum Platformu 8.ci toplantısı 14 Şubat 2019 Perşembe günü Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ modarötörlüğü ve ev sahipliğinde Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda, kararlaştırılan gündem maddeleri olan GSTP 7. Toplantısı hakkında bilgilendirme yapıldıktan sonra Gönen için yapılabilecekler hakkında görüşülerek toplantıya katılan kurumların Gönen ile alakalı sorunların ve çözüm önerilerinin yazılı hale getirilip bir sonra ki toplantıya hazır olarak gelinmesi kararlaştırıldı. Gönen Sivil Toplum Platform’u olarak birlik ve beraberlik ruhu içerisinde hareket ederek 25 Şubat 2019 tarihinde yapılacak olan toplantıda  belirlenecek olan ilçemiz ile alakalı sorun ve çözüm önerilerinin yetkili makamlara iletilmesine karar verilmiştir.