GÖNEN TİCARET ODASI 9.YÖRESEL ÜRÜNLER (YÖREX) FUARINDA

25 Ekim 2018

Gönen Ticaret Odası, 24-28 Ekim 2018 tarihleri arasında Anfaş Antalya Expo Center Merkezinde düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen binlerce ürünün yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisine sunulacağı 9.Yöresel Ürünler Fuarına (YÖREX),  coğrafi işaretlenmesi yapılmış Gönen İğne Oyası, Gönen Baldo Pirinci ve Gönen Kelle Peyniri ile katıldı. Gönen ile özdeşleşen ürünler, Güney Marmara Kalkınma Ajansının (GMKA) kiraladığı Balıkesir standında sergilenecek.

Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selvi, Gönen’le özdeşleşen  ürünlerimizi tanıtmanın en doğru yollarından birisi de Antalya’daki YÖREX 9.Yöresel Ürünler Fuarı gibi yerli ve yabancı ziyaretçilerin akın ettiği organizasyonlara katılmaktır dedi.