GÖNEN TİCARET ODASI AKREDİTASYON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI…

19 Haziran 2020

Üyelere 5 yıldızlı hizmet sloganıyla yürütülen akreditasyon sürecinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından bir dizi eğitim ve sertifikasyon takvimi belirlenirken, bu sürece büyük önem vermekte olan Gönen Ticaret Odası Yönetimi akreditasyon çalışmalarına etkin biçimde dâhil oldu.

TOBB, Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında başvurusu kabul edilen Oda/Borsalar için ilk gün “Akreditasyon Sistemi Tanıtım Eğitimi”, ikinci gün ise “Akreditasyon Sistemi Oryantasyon Eğitimi” gerçekleştirildi.

Video konferans yöntemiyle TOBB Akreditasyon Müdürü Özge KARATEPE tarafından yapılan eğitimde, Akreditasyon Süreci, Akreditasyon Standardı’nın Temel Yeterlilik ve Temel Hizmet alanları ile ilgili detaylı bilgi paylaşımında bulunuldu. Gerçekleştirilen eğitime Odamız Genel Sekreteri Selim ÇİLTEPE ve Akreditasyon Sorumlusu Zeynep DEDE katıldı.