GÖNEN TİCARET ODASI ARALIK AYI MECLİS VE MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

11 Aralık 2018

10 Aralık 2018 Pazartesi günü Odamız Konferans Salonu'nda Gönen Ticaret Odası Meclis ve Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı Gerçekleştirildi.

Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ 2018 Kasım ayında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında toplantıya katılanlara bilgi verdi. Toplantıda Balıkesir İli İçin Akademik Danışman Belirlenmesi, Ömer Seyfettin’in 135.Doğum Yılı nedeniyle (11.03.2019) 2019 Yılının“Ömer Seyfettin Yılı” ilan edilmesi için TÜRKSOY’a başvurulması. Ömer Seyfettin’in 100.Ölüm Yılı nedeniyle (06.03.2020) 2019 Yılının “Ömer Seyfettin” Yılı ilan edilmesi için UNESCO’ya başvurulması. Odamız tarafından GTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yaptırılan TANAP Projesi hakkında bilgilendirme ve Odamız tarafından 18 Aralık 2019 Salı günü gerçekleştirilecek olan Serdar BİLECEN’in konuşmacı olarak katılacağı “Pazarlama Teknikleri” Konferansı hakkında bilgilendirme konuları görüşüldü.