GÖNEN TİCARET ODASI BAŞKANI AHMET SELVİ, GÖNEN İLÇE KAYMAKAMI ARSLAN YURT ÖNDERLİĞİNDE BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ'NE ZİYARET

5 Haziran 2020

Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ, Gönen İlçe Kaymakamı Arslan YURT önderliğinde ve Gönen'e fakülte kazandırılması amacıyla kurulan Gönen Eğitim Kurumları Kurma ve Eğitimi Geliştirme Derneği Başkanı Hüseyin ŞENER, Gönen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim MUTLU ile beraber Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, Gönen Meslek Yüksekokulu'nun mevcut durumu, Gönen iş insanları ve hayırseverlerinin desteğiyle Gönen'e yeni bir fakülte kurulması ve ileriye yönelik yapılabilecekler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.