GÖNEN TİCARET ODASI BAŞKANI AHMET SELVİ MARMARA-TRAKYA BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI

29 Eylül 2020
TOBB Başkanımız Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun önderliğinde 28.09.2020 tarihinde webinar üzerinden düzenlenen Marmara-Trakya Bölgesi Oda/Borsa Başkanları İstişare Toplantısı’na Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet SELVİ katıldı.
Gerçekleşen toplantıda, piyasalardaki gelişmeleri, üyelerimizin yaşadıkları sıkıntıları ve çözüm önerileri üzerinde istişarelerde bulunduk. Ayrıca, üyelerimizden gelen aşağıda yazılı talepleri, TOBB Başkanı Sn. M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na ilettik.
“Kargo şirketleri ile indirim anlaşmalarının yapılması: İnternet üzerinden yapılan satışların artması ile şirketlerin kargo giderleri artmaktadır. Bu nedenle TOBB, bünyesindeki Odalara kayıtlı olan Türkiye genelindeki, kargo şirketleri ile indirimli kargo anlaşmaları yapmalıdır.”
“Online Ticaret Eğitimlerinin Yapılması: İnsanların ihtiyaçları arttıkça ve çeşitlendikçe internet tabanlı ticaret de artmaktadır. Her yıl artan bir ivme gösteren e-ticaret, Türkiye’de de daha fazla temas alanı bulmaktadır. Online Ticaret Eğitimleri sayesinde işletmeler e-ticaret altyapılarını kurup müşteri portföylerini genişletme imkanı bulacaktır.”