GÖNEN TİCARET ODASI BAŞKANI AHMET SELVİ M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU İLE BURSA’DA GÖRÜŞTÜ

25 Aralık 2018

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ ve Gönen Süt Üreticileri Birliği Başkanı Yüksel SARIK,  25 Aralık 2018 Salı günü, Bursa Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısının akabinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU ile bir araya geldi.

HİSARCIKLIOĞLU’na Gönen’de bulunan 13 tarımsal kalkınma kooperatifinin YÖRSAN firmasının konkordato ilan etmesi sebebiyle yaşadığı sorunlar Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet SELVİ ve Gönen Süt Üreticileri Birliği Başkanı Yüksel SARIK tarafından iletilerek, atılması gereken adımlar konuşuldu.