GÖNEN TİCARET ODASI BAŞKANI AHMET SELVİ TARAFINDAN BALIKESİR’DE BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2 Ağustos 2019

Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ, Başkan Yardımcısı İlker DANIŞ ve Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Gülay SELVİ HANİŞOĞLU 31.07.2019 Çarşamba günü Balıkesir’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk ziyaretini Balıkesir Valisi Sayın Ersin YAZICI’ya yapan SELVİ; Gönen Vizyon 2023 kapsamında yapılan çalışmalar ve bu kapsamda 16-17 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilen çalıştayların ilki olan Turizm Çalıştayında gündeme gelen konularla ilgili ve önümüzdeki ayda yapılacak olan Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı hakkında bilgilendirmeler yaptı. 

Daha sonra Balıkesir İl Bilim Teknoloji Müdürü Mehmet Ali AŞUK ve İl Ticaret Müdürü Nuray PAKÖZ’ü makamında ziyaret ederek, gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirme yapan SELVİ, her iki kurumdan Gönen’e desteklerini istedi.

Son ziyaretini Güney Marmara Kalkınma Ajansına (GMKA) yapan SELVİ, yapmış olduğu açıklamada, Gönen’in Sağlık Turizminde söz sahibi yapacak Jeotermal Kür Merkezi ile ilgili Ağustos ayı içerisinde GMKA öncülüğünde Almanya’da ve Çekoslavakya’ya gezi düzenleneceğini ve burada kür merkezlerini inceleyip, Model Kür Merkezi belirlenerek Gönen’e en uygun Kür Merkezinin kazandırılacağını açıkladı.

 Görsellere ulaşmak için tıklayınız..!