GÖNEN TİCARET ODASI EKİM AYI MECLİS VE MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

12 Ekim 2021

12 Ekim 2021 Salı günü Odamız Konferans Salonu'nda Gönen Ticaret Odası Meclis ve Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı gerçekleştirildi.

Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN’nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ Eylül ayı faaliyetleri hakkında bilgilendirme gerçekleştirdi. Odamız ve oda yöneticileri tarafından üniversite öğrenci burslarının devamına karar verildi. Ayrıca Gönen Ticaret Odası olarak katılacağımız 20-24 Ekim Antalya YÖREX Fuarı ve Kasım ayında gerçekleştirilmesi planlanan Çocuklarda Girişimci Ruhu Geliştirme Projesi hakkında toplantıya katılanlara bilgi verdi ve görüşleri alındı.