GÖNEN TİCARET ODASI ENFLASYONLA TOPYEKÜN MÜCADELE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

18 Ekim 2018

15 Ekim 2018 Pazatesi günü saat 19.30’da Odamız Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet SELVİ, Meclis Başkanımız S.Hasip OSMAN, Odamız yöneticileri ve üyelerimiz katılmıştır.

Toplantıda, Hazine ve Maliye Bakanı Berat ALBAYRAK ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU tarafından açıklanan Enflasyonla Mücadele Programını destekliyor, üyelerimizle birlikte Enflasyonla Mücadeleyi sahipleneceğiz ve üyelerimiz ile en geniş şekilde katılım için çalışacağız” dedi.

SELVİ; “Gönen ekonomisine hareketlilik sağlamak için esnaftan kampanyaya destek vermelerini, farklı etkinlik ve aktivitelerle Gönen’li tüketicimizin alışveriş yapmalarını sağlamak istiyoruz.” dedi.

Görsellere Ulaşmak için tıklayınız...!