GÖNEN TİCARET ODASI, GÖNEN ESNAFI İLE 1.GÖNEN ALIŞVERİŞ GÜNLERİ ETKİNLİĞİNE HAZIRLANIYOR

19 Haziran 2019

Gönen Ticaret Odası tarafından, 7 – 8 – 9 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan, 1.GÖNEN ALIŞVERİŞ GÜNLERİ için, Ticaret Odası meclis üyeleri arasından kurulan komisyon tarafından hazırlık toplantısının ilki gerçekleştirildi.

Toplantıda 1.Gönen Alışveriş günleri hakkında bilgi veren Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ, Gönen’in, ticari ve ekonomik hayatına katkı sağlamak, sosyal hayatı hareketlendirmek ve şehre dinamizm katmak amacıyla  “1.Gönen Alışveriş Günleri’nin düzenleneceğini belirterek etkinliğin 07 Ağustos 2019 – 09 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacağını ve planlanan bu organizasyonun şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diledi.

SELVİ; “Gönen Ticaret Odası olarak ilki organize edilen bu etkinlik kapsamında,  ekonomide yaşanılan sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren esnafa bir moral olacağını ve Gönen ticaret hayatına renk getirecek olan bu organizasyonu gelecek yıllarda geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz.” dedi.