GÖNEN TİCARET ODASI KAPASİTE RAPORLARI VE YERLİ MALI BELGELERİNDE OTOMASYON SİSTEMİNE GEÇİYOR

19 Haziran 2020

09.06.2020 Salı günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen Sanayi Kapasite Raporları (SKR) ve Yerli Malı Belgelerinin (YMB) düzenleme ve onay işlemlerinde kullanılan yazılımların güncellenmesi amacı ile yapılan çalışmalar sonucunda Altay Yazılım Savunma End. Sanayi ve Ticaret A.Ş. firması yetkilileri tarafından TOBB Sanayi Bilgi Sisteminin tanıtımı yapıldı.

Bu kapsamda yeni oluşturulacak olan sistem için Oda yöneticisi ve raportörlere yönelik online eğitime Odamız personellerinden, Muamelat Memuru Zeynep DEDE, Genel Sekreter Selim ÇİLTEPE ve Ticaret Sicili Müdür Yardımcısı Serdal ACAR katılmıştır.