GÖNEN TİCARET ODASI MESLEK KOMİTELERİ TOPLANDI

19 Haziran 2019

17 Haziran 2019 Pazartesi günü Gönen Ticaret Odası Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN, odamız meslek komite başkanları ile bir araya geldi. Sektörlerin sorunlarını görüşerek çözüm yolları aramak, meslek komitelerinin etkinliğini artırmak ve komiteler arasındaki işbirliği kabiliyetini geliştirmek üzere düzenlenen toplantıya; meslek komite başkanları katıldı.

 

Toplantıya gösterdikleri ilgi için komite başkanlarına teşekkür eden Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN, meslek komitelerinin mevzuatta belirlenen toplantılarının dışında, belirli periyodlarda meslek komite başkanlarıyla bir araya gelerek diyaloğu güçlü tutmak, fikir alışverişi yapmak için bu tür toplantıları düzenlemeye başladıklarını ifade ederek; "Tek bir amacımız var; üyemize, şehrimize, ülkemize hizmet etmek. Bu kapsamda Odamızın tüm organları ile birlikte bir bütün olarak çalışmasının çok önemli olduğuna inanıyorum. Burada siz komite başkanlarına da büyük görevler düşüyor. Komiteler ne kadar çok çalışırsa ne kadar çok üretirse, Oda da o kadar çok çalışır ve üretir. Bu nedenle komite toplantılarını önemsiyor, yüksek oranda katılım istiyoruz. Çünkü komitelerde alınan kararlar, yönetim kuruluna iletilen öneriler, talepler sadece kağıt üzerinde kalmıyor. Önce kendi içimizde konuşularak, daha sonra ilgili makamlara iletilmek suretiyle çözüme kavuşturuluyor.

 

Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN bu kapsamda, “Odamızı ve şehrimizi daha iyi yerlere getirmek için, Eylül ayından itibaren komite üyeleri ve komiteye bağlı odamız üyeleri ile sektörlerin sorunlarını görüşerek çözüm yolları aramak için toplantılar gerçekleştirmeyi planlıyoruz.”dedi.