GÖNEN TİCARET ODASI NİSAN AYI MECLİS VE MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISINDA GÖNEN BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM PALAZ VE MECLİS ÜYELERİNİ AĞIRLADI.

9 Nisan 2019

Gönen Ticaret Odası Meclis ve Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı 08 Nisan 2019 Pazartesi günü odamız Konferans Salonu'nda Gönen Belediye Başkanı İbrahim PALAZ ve Belediye Meclis üyelerinde katılımıyla gerçekleştirildi.

Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN’ın açılış konuşmasında Odamız önderliğinde Gönen için Swot analizi hazırlandığını belirterek buradan çıkan sonuçların Gönen Belediyesi ve kamuoyuyla paylaşılacağını bununda Belediyemize ve Gönen’imize çok faydalı olacağına inanıyorum dedi.  

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ 2019 Mart ayında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında toplantıya katılanlara bilgi verdikten sonra toplantı gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Başkan SELVİ, Sivil Toplum Kuruluşları olarak Gönen Belediyesi ile beraber, GÖNEN markasını daha yukarılara taşımak için yapılacak her türlü organizasyonda birlik ve beraberlik için hareket edeceğini belirtmiş olup, göreve gelen Belediye Başkanı İbrahim PALAZ’a ve meclis üyelerine görevlerinde başarılar dilemiştir. 

Gönen Belediye Başkanı İbrahim PALAZ konuşmasında, seçimden önce en büyük projesinin birlik ve beraberlik olduğunun altını çizerek Sivil Toplum Kuruluşları ile yapmış olduğum görüşmelerde hep bunu vurgulamıştım şimdi görüyorum ki Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ bunu başarmış daha önceleri bu kadar duyarlı değildik onun için kendilerine teşekkür ediyorum demiştir.

Görsellere ulaşmak için tıklayınız..!