GÖNEN TİCARET ODASI OLARAK 2. İSTANBUL PEYNİR FUARI’NIN AÇILIŞINA KATILDIK

4 Mart 2022
Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ ve Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN, 03-06 Mart tarihlerinde Yenikapı Avrasya Fuar Alanı'nda düzenlenen 2.İstanbul Peynir Fuarı’nın açılışına katıldı.

Dünyanın en zengin peynir kültürlerinden birine sahip olan Türkiye’nin, peynir çeşitliliğinin ülkemizde ve dünyada tanıtılmasına katkı sağlayan Fuar, 200’ü aşkın katılımcı firma, 50.000‘in üzerinde profesyonel ve genel ziyaretçi, Ticaret Oda/Borsaları ve Kalkınma Ajanslarının katılımıyla gerçekleştirilmektedir.

Gönen Ticaret Odası olarak Gönen Süt Üreticileri Birliği, Erdek Ticaret Odası ve Üyelerimiz ile birlikte katılım sağladığımız, 2.İstanbul Peynir Fuarı’nın açılışı gerçekleşti. 6 Mart Pazar gününe kadar 10.00 ile 18.00 saatleri arasında Avrasya Gösteri Merkezi’ne gelerek standımızı ziyaret edebilir, bölgemizin sütleri ile üretilen peynirlerimizin tadına bakabilirsiniz.