GÖNEN TİCARET ODASI OLARAK 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU ÖĞRENCİLERİYLE KUTLADIK

22 Nisan 2019

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 22 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 11.00’de Gönen Ticaret Odası Konferans Salonunda Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerinin katılımıyla özel meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Ticaret Odası Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN’ın açılış konuşmasıyla başlayan ve ardından Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ’nin konuşmalarıyla devam eden toplantıda 23 Nisan Çocuk Bayramı münasebetiyle Mehmet Akif Ersoy İlkokul öğrencileri İsmail Emir KÖSTENOĞLU Yönetim Kurulu Başkanı koltuğuna, Fatmagül SARIOĞLU Meclis Başkanı koltuğuna, Elif Zehra YALÇINER, Sahra Berrak TURAN, İsmail Ata ÇORABATIR, Süleyman Hilmi KARAKAYA ise Meclis Üyeleri koltuğuna oturmuşlardır.

Meclis Başkanı Fatmagül SARIOĞLU günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmış ardından da öğrenciler Gönen Kaplıcaları, Gönen ekonomisi ve ilçemiz sorunlarını tartışmışlardır.

Toplantı sonunda Başkan SELVİ, yarının geleceği siz çocukları burada ağırlıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz sizler gelecekte sanayici, tüccar , memur olarak bu ülkenin her kademesinde görev alacaksınız, Ülkemizin gelişmesi, büyümesi için çok çalışmalısınız demiştir.