GÖNEN TİCARET ODASI OLARAK 2.İSTANBUL PEYNİR FUARINDAYIZ

4 Mart 2022
Gönen Ticaret Odası, 3-6 Mart 2022 tarihleri arasında Yenikapı Avrasya Fuar Alanı'nda düzenlenen, Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilere Gönen'imizin peynirini tanıtmak amacıyla, 2.İstanbul Fuarı’na kendi standını açarak katıldı.
Fuara, Gönen Ticaret Odası, Gönen Süt Üreticileri Birliği ve Erdek Ticaret Odası ev sahipliğinde süt ürünleri sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizden Teksüt A.Ş ve Kazancı Süt Ürünleri firmaları birlikte katılım sağladı.

Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ, Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN ve Gönen Süt Üreticileri Birliği Başkanı Yüksel SARIK’ın hazır bulunduğu standımıza aynı zamanda, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali ERDAYIOĞLU, Meclis Başkanı Feride SAKARYA, İstanbul Balıkesirliler Derneği Başkanı Şenol DİNKÇİ ziyarette bulundular.