GÖNEN TİCARET ODASI OLARAK “4.ULUSLARARASI TERMAL VE SAĞLIK TURİZM ZİRVESİ“ 4.HAZIRLIK TOPLANTISINA KATILDIK

24 Haziran 2019

Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ ve Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN Gönen Kaymakamı Faruk BEKARLAR ve Gönen Belediye Başkan yardımcısı Mehmet YILMAN ile birlikte 20 Haziran 2019 Perşembe günü “25-29 Eylül 2019 tarihleri arasında Balıkesir İlinde Düzenlenmesi planlanan “4.Uluslararası Termal ve Sağlık Turizmi Zirvesi’nin” hazırlık çalışmaları kapsamında Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Başkanı Emin Çakmak’ın moderasyonunda ve Balıkesir Vali Yardımcısı Bayram Ali KÖSE’nin başkanlığında Sındırgıda düzenlenen danışma kurulu 4.toplantısına katılım sağlamışlardır.

Gerçekleştirilen toplantıda katılımcıların görüşleri alınarak Eylül’deki zirvede gerçekleştirilecek kongre panelleri ve genel program netleştirilmiş, sunum yapılacak konular ve oturumlar için başvuruların ve seçim sürecinin nasıl olacağı, program esnasında ziyaret edilecek termal tesislerin ve sağlık kuruluşlarının nasıl belirleneceği katılımcılara açıklanmıştır.3,