GÖNEN TİCARET ODASI OLARAK BALIKESİR İLİ TİCARET ODALARI, SANAYİ ODASI VE TİCARET BORSALARI YÖNETİM KURULU BAŞKANLARI VE MECLİS BAŞKANLARI KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDIK

25 Temmuz 2019

Gönen Ticaret Odası Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet ACAR 24 Temmuz 2019 Çarşamba günü Edremit Güre Venüs Otel'de gerçekleştirilen Balıkesir İli Ticaret Odaları, Sanayi Odası ve Ticaret Borsaları Yönetim Kurulu Başkanları ve Meclis Başkanları koordinasyon toplantısına katıldı.

Gerçekleşen toplantıda,  Balıkesir Oda ve Borsa Başkanları olarak İlimizin tamamını ilgilendiren, yetki ve sorumluluk alanlarımıza giren konuların ilgili başkanlıklara iletilmesi konusunda ortaklaşa lobi faaliyeti yapılması, Balıkesir'in tamamını kapsayan piar çalışmalarının yapılması, Oda ve Borsalara akademik danışman atanması, Antrepo ve YÖREX fuarına Balıkesir'in tamamı olarak katılınması konuları görüşüldü.

görsellere ulaşmak için tıklayınız...!