GÖNEN TİCARET ODASI OLARAK BALIKESİR SGK YETKİLİLERİNİ ODAMIZDA AĞIRLADIK

15 Ekim 2020

Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ ve Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN, 14 Ekim 2020 Çarşamba günü Balıkesir SGK İl Müdür Yardımcısı Bayram ÖZTÜRK ve Gönen SGK İlçe Müdürü Yusuf HANEFİOĞLU’nu Odamızda ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette, COVID-19 salgınının iş dünyasına olan etkileri üzerine konuşuldu. Başkan SELVİ, virüsün yoğun olduğu dönemde işletmelerin cirolarında büyük düşüşler olduğunu, toplumun tüm kesimlerinin ciddi mağduriyetler yaşadığını dile getirdi.

Balıkesir SGK İl Müdür Yardımcısı Bayram ÖZTÜRK, işletmelerin SGK teşviklerinden (www.destekal.gov.tr) faydalanmasının önemini dile getirdikten sonra kayıt dışı sigortalılığının en az seviyeye düşürülmesi gerektiğini ve Kısa Çalışma Ödeneğinden faydalanan işletmelerin denetimlerde mağduriyet yaşamamaları için azami hassasiyetini göstermesi gerektiğini vurguladı.