GÖNEN TİCARET ODASI OLARAK ÇİN HALK CUMHURİYETİ’NDEN YATIRIMCILARI ODAMIZDA AĞIRLADIK

14 Mart 2022
“İstanbul Peynir Fuarı Meyvelerini Veriyor”

Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ, Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlker DANIŞ, 11 Mart 2022 Cuma günü, Çin’den gelen yatırımcıları odamızda ağırladılar.

Gönen Ticaret Odası olarak 3-6 Mart 2022 Tarihleri arasında katıldığımız İstanbul Peynir Fuarı’nda tanıştığımız ve Gönen’e davet ettiğimiz New Hope Lıuhe Firması Genel Müdürü Ma Haiqiao ve firma yetkileri ilçemize bir ziyaret gerçekleştirdiler. Gönen Süt Üreticileri Birliği Başkanı Yüksel SARIK’a misafir olduktan sonra Teksüt Süt Ürünleri A.Ş’yi ve odamızda bir takım görüşmeler gerçekleştirdiler.

Gerçekleşen ziyaretlerde, firma öncellik olarak peynir ve süt tozu ürünlerini Türkiye’den ithal etmek istediklerini belirttiler. Başkan SELVİ, Gönen Ticaret Odası olarak üyelerimiz ile yapacakları ticarette her türlü desteği vereceğini söyledi.