GÖNEN TİCARET ODASI OLARAK GÖNEN KAYMAKAMI FARUK BEKARLAR İÇİN DÜZENLENEN VEDA YEMEĞİNE KATILDIK

29 Ağustos 2019

Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ, Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı İlker DANIŞ, Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet ACAR, Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Gülay SELVİ HANİŞOĞLU 26 Ağustos 2019 Pazartesi Gönen Kaymakamı Faruk BEKARLAR için düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet SELVİ yaptığı konuşmada Faruk BEKARLAR’ın Gönen de başarılı bir 3 yıl geçirdiği, Ticaret Odasıyla ortaklaşa birçok önemli  projeye imza attıkları ve son projeleri swot analizini gerçekleştirip başarılı bir sona yaklaşıldığını söyleyerek BEKARLAR’a  Konya Vali Yardımcılığı olan yeni görevinde başarılar diledi.