GÖNEN TİCARET ODASI OLARAK TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK 500 SANAYİ KURULUŞU 2019 LİSTESİNDE YER ALAN GESBEY ENERJİ TÜRBİNİ KULE ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’NE PLAKETİNİ TAKDİM ETTİK

26 Ocak 2021
Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ ve Gönen Kaymakamı Arslan YURT, Türkiye’nin en büyük 500 Sanayi Kuruluşu 2019 listesinde, 116.sırada yer alan Gesbey Enerji Türbini Kule Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne plaketlerini takdim ederek, tebrik edip üstün başarılarının devamını dilediler.

Türkiye'nin sayılı ilk 500 şirketleri arasında yer alan ve Ülkemizin ihtiyacı rüzgar, güneş gibi yenilenebilir enerji ve diğer enerji teknolojileri ile ilgili her türlü makine, jeneratör, kanat, pervane, kule, türbin, elektrik ve elektronik malzeme üretimi gerçekleştiren şirket aynı zamanda 400 kişilik istihdam sağlayarak Gönen içinde önemli bir değer oluşturuyor.
Başkan SELVİ ve Kaymakam YURT, Fabrika Genel Müdürü Hakan GÖNENÇ ve İnsan Kaynakları Müdürü Hasan PALAMUT'a misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti.