GÖNEN TİCARET ODASI S.M.M.MÜŞAVİRLER İLE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

19 Ekim 2018

9 Ekim 2018 Salı günü saat 18.:30’da Odamız Konferans Salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısına, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet SELVİ, Meclis Başkanımız S.Hasip OSMAN ve odamız yöneticileri ile Gönen’de bulunan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler katılmıştır.

Toplantıda Muhasebecilerin karşılaştığı sorunlar ve iş birliği olanakları, Ticaret Odası ve S.M.M.M. Gönen Temsilciliği ile birlikte Gönen İş dünyasını daha da yukarıya taşımak, ekonomiye katkı sağlamak için neler yapılabilir, birlik ve beraberlik içinde üyelerimiz için devletimizin vermiş olduğu imkanlar dahilinde şehrimizin en fazla katma değeri alması yönünde çalışılması konuları ele alındı.

Ayrıca Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme (TKDK) Destekleri ile Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında hazırlanacak hibe projeler hakkında bilgilendirme yapıldı.