GÖNEN TİCARET ODASI TARAFINDAN “GÖNEN ÖĞRETMENİM ORTAOKULU ÖMER SEYFETTİN KÜTÜPHANESİ” YAPTIRILDI

14 Şubat 2019

Odamız tarafından Gönen Öğretmenim Ortaokulu’na yaptırılan Gönen Ticaret Odası Ömer Seyfettin Kütüphanesi’nin açılışı 14 Şubat 2019 Perşembe günü Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Selvi tarafından gerçekleştirildi.

Açılışta  Gönen Kaymakamı Faruk BEKARLAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail YILMAZ , Okul Müdürleri, Odamız Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN ve Odamız yöneticileri ile öğretmen ve öğrenciler hazır bulundu.

SELVİ yaptığı konuşmada “Ticaret Odası olarak eğitime büyük önem verdiklerinin altını çizerek yapılan kütüphane sayesinde gençlerimize kitap okuma, araştırma yapma, ders çalışma alışkanlığı kazandırarak onların zararlı alışkanlıklardan uzak durmasını sağlayacağına inandıklarını belirtmiştir”.

Görsellere Ulaşmak için Tıklayınız...!