GÖNEN TİCARET ODASI TS EN ISO 9001:2015 GEÇİŞ DENETİMİ BAŞARIYLA GEÇTİ

19 Ekim 2018

Gönen Ticaret Odası’nın hizmet kalitesini arttırarak sürekliliğini sağlamak üzere uyguladığı TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sisteminin TS EN ISO 9001:2015 versiyonuna geçiş denetimi oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

TSE Bursa Bölge Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Hasan Hüseyin YAŞAR’ın yapmış olduğu açılış toplantısından sonra, odamız Kalite Yönetim Sorumlusu Selim ÇİLTEPE ile tetkik programı, hizmet birimlerinde gün boyu süren incelemeler sonunda tamamlandı.

Genel Sekreterlik, Ticaret Sicil Müdürlüğü, Oda Sicil, Dış Ticaret ve Kalite Birimlerinde, dokümanların ve kayıtların yeni versiyona göre güncellenmesi ve örnekleme metoduyla incelenmesi, ilgili alanlardaki çalışmaların ve şartların gözlemlenmesi suretiyle gerçekleşen tetkikler kapsamında; Odada yürütülen faaliyetlerin TS EN ISO 9001:2015 standartlarına, dokümantasyon ve uygulama açısından uygunluğu denetlendi.

Gönen Ticaret Odası’nın 2012 yılından bu yana sahibi olduğu TSE Kalite Belgesinin 9001:2015 versiyonuna geçiş “Belge Yenileme Tetkiki” başarıyla tamamlandı ve 3 yıllık kullanım hakkı yenilendi.