GÖNEN TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL MUTLU , GÖNEN TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI İBRAHİM MUTLU, GÖNEN TİCARET ODASI MECLİS BAŞKANI YUSUF ÇETİNKAYA, GÖNEN TİCARET BORSASI MECLİS BAŞKANI NAİL ÇALIŞKAN, TİCARET ODASI VE TİCARET BORSASI YÖNETİCİLERİ İLE BİRLİKTE BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLARAK YENİ GÖREVİNİ DEVRALAN AHMET AKIN BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDULAR.

25 Nisan 2024

Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail MUTLU , Gönen Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim MUTLU, Gönen Ticaret Odası Meclis Başkanı Yusuf ÇETİNKAYA, Gönen Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nail ÇALIŞKAN, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası yöneticileri ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yeni görevini devralan Ahmet AKIN Başkana hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ahmet AKIN'a yeni görevinde başarı dileklerini ilettiler.