GÖNEN TİCARET ODASINDAN EĞİTİM YARDIMI

12 Eylül 2019

Türkiye Odalar Borsalar Birliği ve Gönen Ticaret Odası işbirliğiyle yapılan kampanya ile Gönen Merkez ve Sarıköy Beldesinde bulunan ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde okuyan öğrencilere 40.000.TL.'lik eğitim yardımı Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ, Gönen Kaymakamı Sayın Arslan YURT, Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail YILMAZ’ında hazır bulunduğu toplantıda 800 öğrenciye dağıtılmak üzere teslim edilmiştir.

Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ, yapmış olduğu açıklamada velilerimizin yükünü bir nebze de olsa hafifletebilmek amacıyla Türkiye Odalar Borsalar Birliği tarafından gönderilen nakdi yardıma ek olarak Odamızın da katkılarıyla 40.000.TL'lik yardım yapıldığını belirterek, bu vesile ile şahsım ve camiam adına 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında sevgili öğrencilerimize başarılar diler, değerli velilerimize de saygılarımızı sunarım.

Ayrıca düzenlenen bu kampanyada en önemli katkıya sahip bulunan Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rıfat HİSARCIKLIOĞLU’nada şükranlarımı iletirim demiştir.