GÖNEN TİCARET ODASI'NDAN GÖNEN MESLEK YÜKSEK OKULU ÖĞRENCİLERİNE İFTAR

23 Mayıs 2019

Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ, Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN ve odamız yöneticilerinin katılımıyla 22 Mayıs 2019 Çarşamba günü Gönen Meslek Yüksek Okulu bahçesinde iftar yemeği gerçekleştirildi.

Gönen Ticaret Odası tarafından verilen iftar yemeğine Gönen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılman, Gönen Belediye Meclis Üyesi Av.Ali İhsan Köstenoğlu, Gönen Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Arucu, Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz, Gönen Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Yurt dışından ve Ülkenin farklı bölgelerinden Bandırma ve Gönen'e gelerek eğitimlerini sürdüren üniversite öğrencileri ile iftar sofrası paylaşıldı. Öğrenciler Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi'ye gerçekleşen iftar yemeği için teşekkürlerini iletti.

Verilen iftar yemeklerinin dışında öğrencilerle birlikte iftar yemeği düzenlediklerini belirten Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi;" Öğrencilerimizle birlikte olmak istedik, okul müdürümüzde bu konuda bize yardımcı oldu. Üniversite öğrencilerimizle birlikte olmak oldukça keyifli, inşallah gelecek senelerde de bu iftar yemeklerini sürdüreceğiz" dedi.


 Görsellere ulaşmak için tıklayınız...!