GÖNEN TİCARET ODASI’NDAN İFTAR YEMEĞİ

30 Mart 2023
Odamızın düzenlemiş olduğu iftar yemeği, 30 Mart 2023 tarihinde Mutlular Termal Resort Otel'de geniş bir katılımla gerçekleşti.
İftar yemeği programına, Gönen İlçe Kaymakamı Dr. Arslan YURT, Gönen Belediye Başkanı İbrahim PALAZ, Gönen İlçe Emniyet Müdürü Aydın ZEYBEK, Gönen İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Ethem GÖKBOĞA, Gönen MYO Müdürü Muhammed ARUCU, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İlçe Müftüsü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Daire Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Oda Başkanları ve Gönen Ticaret Odası Üyeleri katıldı.

Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail MUTLU, Meclis Başkanı Yusuf ÇETİNKAYA ve Odamız yöneticileri, davetlileri kapıda karşıladı ve iftar yemeğine katılımlarından dolayı tüm konuklara teşekkür etti.