GÖNEN TİCARET ODASI’NDAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE RAMAZAN YARDIMI

28 Mayıs 2019

Gönen Ticaret Odası (GTO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğiyle geleneksel hale getirilen ramazan yardımları kapsamında bu yıl da ramazan yardım paketlerinin dağıtımı ihtiyaç sahibi ailelere gerçekleştirildi.

Dini ve sosyal hayatımızda müstesna bir yere sahip olan, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği Mübarek Ramazan ayında bulunduklarını belirten Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ sözlerini şu şekilde sürdürdü;

"Ramazan’ın feyzinden, bereketinden, güzelliklerinden ve hayatımıza getirdiği manevi unsurlardan birisi de yardımlaşma ve dayanışma boyutudur. Ramazan ayını huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirmeleri için bu mübarek ayda yoksul ve ihtiyaç sahibi ailelere birazda olsa katkı olur umuduyla yardım paketlerini ulaştırmış bulunmaktayız. Desteklerini esirgemeyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na şükranlarımızı iletir, bu vesile ile tüm üyelerimizin, halkımızın ve ilçemizde bulunan misafirlerin Ramazan Bayramını kutlarım."