GÖNEN VERGİ DAİRESİ'NDEN ODAMIZA ZİYARET

26 Şubat 2024
GÖNEN VERGİ DAİRESİ'NDEN ODAMIZA ZİYARET
Vergi haftası dolayısıyla Gönen Vergi Dairesi Müdür Vekili İlkay KARAKAYA, Gelir Uzmanı Çağdaş GÜÇLÜ, Gelir Uzmanı Arzu KARAKAYA ve Gelir Uzman Yardımcısı Zeynep MEHÇİ Odamızı ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail MUTLU ve Meclis Başkanı Yusuf ÇETİNKAYA hazır bulundular. Vergi bilincinin oluşturularak toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulmasının öneminden bahsedildi.
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail MUTLU, Gönen Vergi Dairesi Müdür Vekili İlkay KARAKAYA ve çalışma arkadaşlarının 'Vergi Haftası' münasebeti ile yapmış olduğu nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.