GÖNEN VİZYON 2023 TOPLANTISI

6 Kasım 2018

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ, Gönen Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Gönen Vizyon 2023 toplantısına katıldı. Toplantının genel amacı; Gönen ilçesinin, başta 2023 yılı olmak üzere gelecek vizyonunun bilimsel ölçütlere uygun bir şekilde hazırlanabilmesi için Protokole taraf kurumlar arasında işbirliği yaparak, belirlenecek yöntemlerle Gönen ilçesinin her kesiminin görüşlerini sunacakları zeminin hazırlanması, sunulan görüşler doğrultusunda,   çözümü gereken öncelikli sorunlu, ihtiyaçlar ile gelişimi sağlanacak sektörlerin belirlenmesi sosyal, kültürel ve ekonomik gelişme istikametinin Ulusal ve Bölgesel Kalkınma Planlarına ve Gelişim planlarıma uygun olarak hazırlanarak kamu kurumları, yerel yönetim birimleri, üniversiteler, Sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütleri olmak üzere toplumun tümünün istifadesine sunmaktır.