GÖNEN’DE KARİYER FESTİVALİ DÜZENLENDİ

21 Kasım 2018

Gönen Ticaret Odası, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Bandırma Çalışma ve İş Kurumu ortaklığında, 20 Kasım 2018 Salı günü Gönen Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda meslek yüksekokulu ve meslek lisesi öğrencilerine yönelik olarak “Kariyer Festivali” düzenlendi.

Seminer öncesinde, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet SELVİ, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Süleyman ÖZDEMİR ve Bandırma İŞKUR Müdürü Emrullah NARİN ile birlikte İŞKUR işbirliği ile faaliyet gösteren firmaların açmış oldukları tanıtım stantlarını ziyaret ettiler.

Düzenlenen Kariyer Festivali’ne Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ ve odamız yöneticilerinden Mehmet Ersoy FİDAN konuşmacı olarak katılarak, iş hayatındaki bilgi ve birikimlerini öğrencilerle paylaştılar. Festival sonunda konuşmacılara katılımlarından dolayı Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğü tarafından plaket takdim edildi.